Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291
Назва: | Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини |
Інші назви: | Expansion of the range of meat dishes due to camel meat |
Автори: | Грицкевич, Анастасія Мамченко, Людмила Hrytskevych, Anastasiia Mamchenko, Liudmyla |
Ключові слова: | верблюжина макроелементи мікроелементи незамінні амінокислоти camellia macroelements irreplaceable amino acids microelements |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Грицкевич А. Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини / Анастасія Грицкевич, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 153-155. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – аналіз та обґрунтування шляхів розширення асортименту м’ясних страв у закладах ресторанного господарства України з використанням м’яса верблюдів. The purpose of the research is to analyze and substantiate the ways of expansion assortment of meat dishes in restaurants of Ukraine using camel meat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
грицкевич.pdf | 98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.