Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291
Назва: Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини
Інші назви: Expansion of the range of meat dishes due to camel meat
Автори: Грицкевич, Анастасія
Мамченко, Людмила
Hrytskevych, Anastasiia
Mamchenko, Liudmyla
Ключові слова: верблюжина
макроелементи
мікроелементи
незамінні амінокислоти
camellia
macroelements
irreplaceable amino acids
microelements
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Грицкевич А. Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини / Анастасія Грицкевич, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 153-155.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – аналіз та обґрунтування шляхів розширення асортименту м’ясних страв у закладах ресторанного господарства України з використанням м’яса верблюдів. The purpose of the research is to analyze and substantiate the ways of expansion assortment of meat dishes in restaurants of Ukraine using camel meat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
грицкевич.pdf98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.