Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290
Назва: Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Інші назви: Improving the technology of coffee drinks with the addition of non-traditional plant raw materials
Автори: Гольник, Анастасія
Польовик, Володимир
Кузьмін, Олег
Стукальська, Наталія
Holnyk, Anastasiia
Polovyk, Volodymyr
Kuzmin, Oleh
Stukalska, Nataliia
Ключові слова: кавовий напій
рослинне молоко
ягідний порошок
coffee drink
vegetable milk
berry powder
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Анастасія Гольник, Володимир Польовик, Олег Кузьмін, Наталія Стукальська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 150-152.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на ос- нові безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадицій- ної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on new lactose-free "vegetable milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
гольник.pdf102.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.