Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290
Назва: | Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини |
Інші назви: | Improving the technology of coffee drinks with the addition of non-traditional plant raw materials |
Автори: | Гольник, Анастасія Польовик, Володимир Кузьмін, Олег Стукальська, Наталія Holnyk, Anastasiia Polovyk, Volodymyr Kuzmin, Oleh Stukalska, Nataliia |
Ключові слова: | кавовий напій рослинне молоко ягідний порошок coffee drink vegetable milk berry powder |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Анастасія Гольник, Володимир Польовик, Олег Кузьмін, Наталія Стукальська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 150-152. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на ос- нові безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадицій- ної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on new lactose-free "vegetable milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
гольник.pdf | 102.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.