Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33289
Назва: Удосконалення напівфабрикатів з гідробіонтів нетрадиційною сировиною
Інші назви: Improvement of semi-finished products from hydrobionts with non-traditional raw materials
Автори: Майкова, Світлана
Вівчарук, Ольга
Maikova, Svitlana
Vivcharuk, Olha
Ключові слова: напівфабрикати
гідробіоніти
нетрадиційна сировина
semi-finished products
hydrobionites
non-traditional the plain
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Майкова С. Удосконалення напівфабрикатів з гідробіонтів нетрадиційною сировиною / Світлана Майкова, Ольга Вівчарук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 147-149.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33289
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
майкова.pdf108.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.