Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288
Назва: | Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства |
Інші назви: | Use of gluten-free types of flour in restaurant production technology |
Автори: | Булавіна, Альона Мамченко, Людмила Bulavina, Alona Mamchenko, Liudmyla |
Ключові слова: | безглютен борошно технологія ресторанне господарство gluten-free flour technology restaurant a gift |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Булавіна А. Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства / Альона Булавіна, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 144-146. |
Короткий огляд (реферат): | Мета – доведення доцільності та корисності заміни у виробах пшеничного борошна на традиційні для України безглютенові види. The goal is to prove the expediency and usefulness of substitution in products of wheat flour to gluten-free types traditional for Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
булавіна.pdf | 115.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.