Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286
Назва: Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів
Інші назви: Quinoa is a valuable grain in the diet of athletes
Автори: Білодід, Андріана
Сабат, Станіслав
Іжевська, Орися
Bilodid, Andriana
Sabat, Stanislav
Izhevska, Orysia
Ключові слова: харчові волокна
глікемічний індекс
пектин
dietary fibers
glycemic index
pectin
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Білодід А. Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів / Андріана Білодід, Станіслав Сабат, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 141-143.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
білодід.pdf99.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.