Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286
Назва: | Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів |
Інші назви: | Quinoa is a valuable grain in the diet of athletes |
Автори: | Білодід, Андріана Сабат, Станіслав Іжевська, Орися Bilodid, Andriana Sabat, Stanislav Izhevska, Orysia |
Ключові слова: | харчові волокна глікемічний індекс пектин dietary fibers glycemic index pectin |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Білодід А. Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів / Андріана Білодід, Станіслав Сабат, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 141-143. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
білодід.pdf | 99.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.