Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286
Title: | Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів |
Other Titles: | Quinoa is a valuable grain in the diet of athletes |
Authors: | Білодід, Андріана Сабат, Станіслав Іжевська, Орися Bilodid, Andriana Sabat, Stanislav Izhevska, Orysia |
Keywords: | харчові волокна глікемічний індекс пектин dietary fibers glycemic index pectin |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Білодід А. Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів / Андріана Білодід, Станіслав Сабат, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 141-143. |
Abstract: | Метою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
білодід.pdf | 99.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.