Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286
Title: Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів
Other Titles: Quinoa is a valuable grain in the diet of athletes
Authors: Білодід, Андріана
Сабат, Станіслав
Іжевська, Орися
Bilodid, Andriana
Sabat, Stanislav
Izhevska, Orysia
Keywords: харчові волокна
глікемічний індекс
пектин
dietary fibers
glycemic index
pectin
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Білодід А. Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів / Андріана Білодід, Станіслав Сабат, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 141-143.
Abstract: Метою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
білодід.pdf99.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.