Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTomalia, Tetiana-
dc.contributor.authorHalmiz, Yulia-
dc.contributor.authorХалміз, Юлія-
dc.contributor.authorТомалія, Тетяна-
dc.date.accessioned2022-12-27T08:20:55Z-
dc.date.available2022-12-27T08:20:55Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationTomalia T. Current trends of creating menu in restaurant business establishments / Tetiana Tomalia, Yulia Halmiz // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 130-132.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.subjectmenuuk_UA
dc.subjecttouch panelsuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectменюuk_UA
dc.subjectсенсорні панеліuk_UA
dc.titleCurrent trends of creating menu in restaurant business establishmentsuk_UA
dc.title.alternativeСучасні тенденції формування меню в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tomalina.pdf98.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.