Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282
Назва: Current trends of creating menu in restaurant business establishments
Інші назви: Сучасні тенденції формування меню в закладах ресторанного господарства
Автори: Tomalia, Tetiana
Halmiz, Yulia
Халміз, Юлія
Томалія, Тетяна
Ключові слова: restaurant
catering
menu
touch panels
ресторан
кейтеринг
меню
сенсорні панелі
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Tomalia T. Current trends of creating menu in restaurant business establishments / Tetiana Tomalia, Yulia Halmiz // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 130-132.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tomalina.pdf98.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.