Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282
Назва: | Current trends of creating menu in restaurant business establishments |
Інші назви: | Сучасні тенденції формування меню в закладах ресторанного господарства |
Автори: | Tomalia, Tetiana Halmiz, Yulia Халміз, Юлія Томалія, Тетяна |
Ключові слова: | restaurant catering menu touch panels ресторан кейтеринг меню сенсорні панелі |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Tomalia T. Current trends of creating menu in restaurant business establishments / Tetiana Tomalia, Yulia Halmiz // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 130-132. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tomalina.pdf | 98.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.