Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33278
Назва: Ресторанний бізнес під час війни
Інші назви: Restaurant business during the war
Автори: Полотай, Богдана
Polotai, Bohdana
Ключові слова: ресторанний бізнес
тенденції
напрямки
restaurant business
trends
directions
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Полотай Б. Ресторанний бізнес під час війни / Богдана Полотай // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 119-121.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33278
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
полотай.pdf234.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.