Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33278
Назва: | Ресторанний бізнес під час війни |
Інші назви: | Restaurant business during the war |
Автори: | Полотай, Богдана Polotai, Bohdana |
Ключові слова: | ресторанний бізнес тенденції напрямки restaurant business trends directions |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Полотай Б. Ресторанний бізнес під час війни / Богдана Полотай // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 119-121. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33278 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
полотай.pdf | 234.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.