Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33277
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПікуліна, Олена-
dc.contributor.authorКукліна, Тетяна-
dc.contributor.authorPikulina, Olena-
dc.contributor.authorKuklina, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-12-27T07:39:10Z-
dc.date.available2022-12-27T07:39:10Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationПікуліна О. Обґрунтування необхідності інновацій у готельно-ресторанній справі / Олена Пікуліна, Тетяна Кукліна // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 117-118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33277-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectвійнаuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectpandemicuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant caseuk_UA
dc.subjectwaruk_UA
dc.titleОбґрунтування необхідності інновацій у готельно-ресторанній справіuk_UA
dc.title.alternativeJustification of the need for innovations in the hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
пікуліна_removed.pdf94.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.