Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33276
Title: | Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | The main trends in the introduction of craft technologies in restaurants |
Authors: | Петришин, Наталія Petryshyn, Nataliia |
Keywords: | крафтові технології заклади ресторанного господарства craft technologies restaurants |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петришин Н. Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства / Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 115-116. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33276 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
петришин.pdf | 92.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.