Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33274
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетлін, Ірина-
dc.contributor.authorМотузюк, Юрій-
dc.contributor.authorPetlin, Iryna-
dc.contributor.authorMotuziuk, Yurii-
dc.date.accessioned2022-12-26T13:22:30Z-
dc.date.available2022-12-26T13:22:30Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationПетлін І. Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні / Ірина Петлін, Юрій Мотузюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 109-114.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33274-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectфранчайзингuk_UA
dc.subjectзаклади громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectфранчайзерuk_UA
dc.subjectфранчайзіuk_UA
dc.subjectfranchisinguk_UA
dc.subjectfranchisoruk_UA
dc.subjectcatering establishmentsuk_UA
dc.subjectfranchiseeuk_UA
dc.titleОсобливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україніuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of franchising activities of catering establishments in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
петлін.pdf229.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.