Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33274
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петлін, Ірина | - |
dc.contributor.author | Мотузюк, Юрій | - |
dc.contributor.author | Petlin, Iryna | - |
dc.contributor.author | Motuziuk, Yurii | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-26T13:22:30Z | - |
dc.date.available | 2022-12-26T13:22:30Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Петлін І. Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні / Ірина Петлін, Юрій Мотузюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 109-114. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33274 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | франчайзинг | uk_UA |
dc.subject | заклади громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | франчайзер | uk_UA |
dc.subject | франчайзі | uk_UA |
dc.subject | franchising | uk_UA |
dc.subject | franchisor | uk_UA |
dc.subject | catering establishments | uk_UA |
dc.subject | franchisee | uk_UA |
dc.title | Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of franchising activities of catering establishments in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
петлін.pdf | 229.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.