Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33274
Назва: Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні
Інші назви: Peculiarities of franchising activities of catering establishments in Ukraine
Автори: Петлін, Ірина
Мотузюк, Юрій
Petlin, Iryna
Motuziuk, Yurii
Ключові слова: франчайзинг
заклади громадського харчування
франчайзер
франчайзі
franchising
franchisor
catering establishments
franchisee
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петлін І. Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні / Ірина Петлін, Юрій Мотузюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 109-114.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33274
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
петлін.pdf229.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.