Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33274
Назва: | Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні |
Інші назви: | Peculiarities of franchising activities of catering establishments in Ukraine |
Автори: | Петлін, Ірина Мотузюк, Юрій Petlin, Iryna Motuziuk, Yurii |
Ключові слова: | франчайзинг заклади громадського харчування франчайзер франчайзі franchising franchisor catering establishments franchisee |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Петлін І. Особливості франчайзингової діяльності закладів громадського харчування в Україні / Ірина Петлін, Юрій Мотузюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 109-114. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33274 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
петлін.pdf | 229.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.