Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33271
Назва: | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України |
Інші назви: | Modern trends in the development of the restaurant industry in Ukraine |
Автори: | Островська, Галина Ostrovska, Halyna |
Ключові слова: | ресторанний бізнес конкурентоспроможність мультиканальність крафт автоматизація та диджиталізація франшиза restaurant business competitiveness craft multichannel automation and digitization Frenchshiza |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Островська Г. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України / Галина Островська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 96-99. |
Короткий огляд (реферат): | Мета – висвітлення сучасних тенденцій та перспектив інновацій- ного розвитку ресторанного господарства України задля підсилення конкурентних переваг на ринку послуг.The goal is to highlight modern trends and perspectives of innovations- development of the restaurant industry of Ukraine in order to strengthen competitive advantages in the service market. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33271 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
островська.pdf | 106.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.