Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33271
Назва: Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України
Інші назви: Modern trends in the development of the restaurant industry in Ukraine
Автори: Островська, Галина
Ostrovska, Halyna
Ключові слова: ресторанний бізнес
конкурентоспроможність
мультиканальність
крафт
автоматизація та диджиталізація
франшиза
restaurant business
competitiveness
craft
multichannel
automation and digitization
Frenchshiza
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Островська Г. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України / Галина Островська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 96-99.
Короткий огляд (реферат): Мета – висвітлення сучасних тенденцій та перспектив інновацій- ного розвитку ресторанного господарства України задля підсилення конкурентних переваг на ринку послуг.The goal is to highlight modern trends and perspectives of innovations- development of the restaurant industry of Ukraine in order to strengthen competitive advantages in the service market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33271
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
островська.pdf106.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.