Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33270
Title: Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок
Other Titles: Use of tableware and decor elements from recycled glass bottles in restaurants
Authors: Огієнко, Анна
Дулька, Ольга
Ohiienko, Anna
Dulka, Olha
Keywords: пляшки
вторинна сировина
посуд
інвентар
bottles
secondary raw materials
dishes
inventor
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Огієнко А. Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок / Анна Огієнко, Ольга Дулька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 93-95.
Abstract: Метою роботи є дослідження можливості використання переро- бленої вторинної сировини в закладах ресторанного господарства.The purpose of the work is to study the possibility of using the transformation recycled raw materials in restaurants.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33270
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
огієнко.pdf98.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.