Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33270
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Огієнко, Анна | - |
dc.contributor.author | Дулька, Ольга | - |
dc.contributor.author | Ohiienko, Anna | - |
dc.contributor.author | Dulka, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-26T12:43:54Z | - |
dc.date.available | 2022-12-26T12:43:54Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Огієнко А. Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок / Анна Огієнко, Ольга Дулька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 93-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33270 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження можливості використання переро- бленої вторинної сировини в закладах ресторанного господарства.The purpose of the work is to study the possibility of using the transformation recycled raw materials in restaurants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | пляшки | uk_UA |
dc.subject | вторинна сировина | uk_UA |
dc.subject | посуд | uk_UA |
dc.subject | інвентар | uk_UA |
dc.subject | bottles | uk_UA |
dc.subject | secondary raw materials | uk_UA |
dc.subject | dishes | uk_UA |
dc.subject | inventor | uk_UA |
dc.title | Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of tableware and decor elements from recycled glass bottles in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
огієнко.pdf | 98.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.