Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33270
Назва: Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок
Інші назви: Use of tableware and decor elements from recycled glass bottles in restaurants
Автори: Огієнко, Анна
Дулька, Ольга
Ohiienko, Anna
Dulka, Olha
Ключові слова: пляшки
вторинна сировина
посуд
інвентар
bottles
secondary raw materials
dishes
inventor
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Огієнко А. Використання в закладах ресторанного господарства посуду та елементів декору з перероблених скляних пляшок / Анна Огієнко, Ольга Дулька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 93-95.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження можливості використання переро- бленої вторинної сировини в закладах ресторанного господарства.The purpose of the work is to study the possibility of using the transformation recycled raw materials in restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33270
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
огієнко.pdf98.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.