Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33269
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНікітіна, Тетяна-
dc.contributor.authorNikitina, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-12-26T12:35:22Z-
dc.date.available2022-12-26T12:35:22Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationНікітіна Т. Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах / Тетяна Нікітіна // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 90-92.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33269-
dc.description.abstractМетою дослідження є аналіз сучасного стану готельно-ресторанного бізнесу та надання рекомендації щодо можливих шляхів його розвитку з урахуванням несприятливих сучасних умов.The purpose of the study is to analyze the current state of the hotel and restaurant industry business and providing recommendations on possible ways of its development taking into account unfavorable modern conditions.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectпропозиціяuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectвійськовий станuk_UA
dc.subjecthoteluk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectmartial lawuk_UA
dc.subjectbusinessuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectdemanduk_UA
dc.subjectsupplyuk_UA
dc.titleГотельно-ресторанний бізнес у сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeHotel and restaurant business in modern conditionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
нікітіна.pdf96.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.