Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33269
Назва: Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах
Інші назви: Hotel and restaurant business in modern conditions
Автори: Нікітіна, Тетяна
Nikitina, Tetiana
Ключові слова: готель
ресторан
ринок
попит
пропозиція
бізнес
військовий стан
hotel
restaurant
martial law
business
market
demand
supply
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Нікітіна Т. Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах / Тетяна Нікітіна // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 90-92.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є аналіз сучасного стану готельно-ресторанного бізнесу та надання рекомендації щодо можливих шляхів його розвитку з урахуванням несприятливих сучасних умов.The purpose of the study is to analyze the current state of the hotel and restaurant industry business and providing recommendations on possible ways of its development taking into account unfavorable modern conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33269
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
нікітіна.pdf96.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.