Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33268
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Найда, Остап | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Naida, Ostap | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-26T12:21:30Z | - |
dc.date.available | 2022-12-26T12:21:30Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Найда О. Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування / Остап Найда, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 87-89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33268 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є визначення особливостей психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування. The purpose of this work is to determine the features of psychological training of specialists for the service sector. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | психологічні особливості | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | впровадження | uk_UA |
dc.subject | psychological features | uk_UA |
dc.subject | implementation | uk_UA |
dc.subject | restaurant management innovations | uk_UA |
dc.title | Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування | uk_UA |
dc.title.alternative | Determining features of psychological training of specialists for the service sector | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.