Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33268
Назва: | Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування |
Інші назви: | Determining features of psychological training of specialists for the service sector |
Автори: | Найда, Остап Паска, Марія Naida, Ostap Paska, Mariia |
Ключові слова: | психологічні особливості ресторанне господарство інновації впровадження psychological features implementation restaurant management innovations |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Найда О. Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування / Остап Найда, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 87-89. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є визначення особливостей психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування. The purpose of this work is to determine the features of psychological training of specialists for the service sector. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33268 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
найда.pdf | 102.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.