Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлова, Ольга-
dc.contributor.authorMykhailova, Olha-
dc.date.accessioned2022-12-26T11:58:15Z-
dc.date.available2022-12-26T11:58:15Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationМихайлова О. Упровадження нового меню в закладах освіти / Ольга Михайлова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 82-86.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33266-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнове менюuk_UA
dc.subjectзаклади освітиuk_UA
dc.subjectреформиuk_UA
dc.subjectдержаваuk_UA
dc.subjectnew menuuk_UA
dc.subjectreformsuk_UA
dc.subjectthe stateuk_UA
dc.subjecteducational institutionsuk_UA
dc.titleУпровадження нового меню в закладах освітиuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of a new menu in educational institutionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
михайлова.pdf118.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.