Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33264
Title: Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа
Other Titles: Formation and implementation of modern innovative trends in the field of HоReCa
Authors: Федів, Богдан
Маслійчук, Ольга
Fediv, Bohdan
Masliichuk, Olha
Keywords: тренд
інновація
HoReCa
ресторанне господарство
trend
innovation
HoReCa
restaurant management nature
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Федів Б. Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа / Богдан Федів, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-78.
Abstract: Метою роботи стало дослідження інноваційних трендів сфері HoReCa, їхнє формування та впровадження в закладах ресторанно- го господарства України. The aim of the work was the research of innovative trends in the field HoReCa, their formation and implementation in restaurants economy of Ukraine.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33264
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
федів.pdf113.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.