Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33264
Title: | Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа |
Other Titles: | Formation and implementation of modern innovative trends in the field of HоReCa |
Authors: | Федів, Богдан Маслійчук, Ольга Fediv, Bohdan Masliichuk, Olha |
Keywords: | тренд інновація HoReCa ресторанне господарство trend innovation HoReCa restaurant management nature |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Федів Б. Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа / Богдан Федів, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-78. |
Abstract: | Метою роботи стало дослідження інноваційних трендів сфері HoReCa, їхнє формування та впровадження в закладах ресторанно- го господарства України. The aim of the work was the research of innovative trends in the field HoReCa, their formation and implementation in restaurants economy of Ukraine. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33264 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.