Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедів, Богдан-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorFediv, Bohdan-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.date.accessioned2022-12-26T11:08:55Z-
dc.date.available2022-12-26T11:08:55Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationФедів Б. Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа / Богдан Федів, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-78.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33264-
dc.description.abstractМетою роботи стало дослідження інноваційних трендів сфері HoReCa, їхнє формування та впровадження в закладах ресторанно- го господарства України. The aim of the work was the research of innovative trends in the field HoReCa, their formation and implementation in restaurants economy of Ukraine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтрендuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjecttrenduk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectrestaurant management natureuk_UA
dc.titleФормування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCаuk_UA
dc.title.alternativeFormation and implementation of modern innovative trends in the field of HоReCauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
федів.pdf113.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.