Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33264
Назва: | Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа |
Інші назви: | Formation and implementation of modern innovative trends in the field of HоReCa |
Автори: | Федів, Богдан Маслійчук, Ольга Fediv, Bohdan Masliichuk, Olha |
Ключові слова: | тренд інновація HoReCa ресторанне господарство trend innovation HoReCa restaurant management nature |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Федів Б. Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа / Богдан Федів, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-78. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи стало дослідження інноваційних трендів сфері HoReCa, їхнє формування та впровадження в закладах ресторанно- го господарства України. The aim of the work was the research of innovative trends in the field HoReCa, their formation and implementation in restaurants economy of Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33264 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
федів.pdf | 113.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.