Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33263
Назва: | Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності |
Інші назви: | Introduction of electronic menu in restaurants as a factor in ensuring corporate social responsibility |
Автори: | Мамченко, Людмила Свідло, Карина Mamchenko, Liudmyla Svidlo, Karyna |
Ключові слова: | електронне меню стратегія корпоративної соціальної відповідальності corporate social responsibility strategy. electronic menu |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Мамченко Л. Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності / Людмила Мамченко, Карина Свідло // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 72-78. |
Короткий огляд (реферат): | Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Мета – довести значущість використання е-меню для реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33263 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
мамченко.pdf | 4.67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.