Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33260
Назва: | Пріоритетні стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах |
Інші назви: | Priority strategies for hotel and restaurant business development in modern conditions |
Автори: | Літвінова, Ірина Літвінова, Олена Litvinova, Iryna Litvinova, Olena |
Ключові слова: | стратегія розвиток готельно-ресторанний бізнес strategy development hotel and restaurant business |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Літвінова І. Пріоритетні стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах / Ірина Літвінова Олена Літвінова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 63-65. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є узагальнення досвіду та запропо- нування пріоритетних стратегій розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Вироблення на цій основі практичних рекомендацій щодо оптимізації процесу та мінімізації можливих негативних наслідків у сучасних умовах. The purpose of the study is to generalize the experience and propose development of priority strategies for hotel and restaurant development business Development of practical recommendations on this basis optimization of the process and minimization of possible negative consequences in modern conditions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33260 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
літвінова.pdf | 270.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.