Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259
Назва: Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові
Інші назви: Features of the gastronomic segment of Italian cuisine in the city of Lviv
Автори: Кушнірук, Галина
Магировський, Антон
Kushniruk, Halyna
Mahyrovskyi, Anton
Ключові слова: гастрономічний сегмент
заклади ресторанного господарства
італійська кухня
Львів
gastronomic segment
restaurant establishments farms
Italian cuisine
Lviv
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кушнірук Г. Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові / Галина Кушнірук, Антон Магировський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 60-62.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є вивчення особливостей гастрономічного сегменту італійської кухні, аналіз тенденцій розвитку у місті Львові. The purpose of the study is to study the peculiarities of gastronomy segment of Italian cuisine, analysis of development trends in the city of Lviv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кушнірук.pdf327.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.