Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259
Назва: | Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові |
Інші назви: | Features of the gastronomic segment of Italian cuisine in the city of Lviv |
Автори: | Кушнірук, Галина Магировський, Антон Kushniruk, Halyna Mahyrovskyi, Anton |
Ключові слова: | гастрономічний сегмент заклади ресторанного господарства італійська кухня Львів gastronomic segment restaurant establishments farms Italian cuisine Lviv |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кушнірук Г. Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові / Галина Кушнірук, Антон Магировський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 60-62. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є вивчення особливостей гастрономічного сегменту італійської кухні, аналіз тенденцій розвитку у місті Львові. The purpose of the study is to study the peculiarities of gastronomy segment of Italian cuisine, analysis of development trends in the city of Lviv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
кушнірук.pdf | 327.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.