Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33255
Назва: Інновації фуд-технології в ресторанному бізнесі
Інші назви: Food technology innovations in the restaurant business
Автори: Колісниченко, Тетяна
Kolisnychenko, Tetiana
Ключові слова: інновації
тепан-шоу
відеомеппінг
ресторан інноваційних технологій
innovations
tepan show
restaurant
innovation technologies
video mapping
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Колісниченко Т. Інновації фуд-технології в ресторанному бізнесі / Тетяна Колісниченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 49-51.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33255
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колісниченко.pdf103.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.