Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33255
Назва: | Інновації фуд-технології в ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Food technology innovations in the restaurant business |
Автори: | Колісниченко, Тетяна Kolisnychenko, Tetiana |
Ключові слова: | інновації тепан-шоу відеомеппінг ресторан інноваційних технологій innovations tepan show restaurant innovation technologies video mapping |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Колісниченко Т. Інновації фуд-технології в ресторанному бізнесі / Тетяна Колісниченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 49-51. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33255 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Колісниченко.pdf | 103.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.