Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252
Назва: Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище
Інші назви: Trends in reducing the harmful impact of the activities of hospitality enterprises on the environment
Автори: Закарян, Аліна
Шаран, Лариса
Zakarian, Alina
Sharan, Larysa
Ключові слова: харчові відходи
індустрія гостинності
ресторани
продовольча безпека
готелі
продовольчі втрати
food waste
hospitality industry
restaurants
hotels
food losses
food security
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Закарян А. Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище / Аліна Закарян, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 36-38.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Закарян.pdf102.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.