Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252
Назва: | Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище |
Інші назви: | Trends in reducing the harmful impact of the activities of hospitality enterprises on the environment |
Автори: | Закарян, Аліна Шаран, Лариса Zakarian, Alina Sharan, Larysa |
Ключові слова: | харчові відходи індустрія гостинності ресторани продовольча безпека готелі продовольчі втрати food waste hospitality industry restaurants hotels food losses food security |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Закарян А. Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище / Аліна Закарян, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 36-38. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Закарян.pdf | 102.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.