Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33251
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуков, Владлен-
dc.contributor.authorZhukov, Vladlen-
dc.date.accessioned2022-12-23T11:35:03Z-
dc.date.available2022-12-23T11:35:03Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationЖуков В. Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі / Владлен Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 33-35.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33251-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectризикиuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectmarket zikiuk_UA
dc.titleУправління ризиками в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeRisk management in the hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Жуков.pdf103.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.