Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33251
Назва: Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі
Інші назви: Risk management in the hotel and restaurant business
Автори: Жуков, Владлен
Zhukov, Vladlen
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
підприємство
ризики
hotel and restaurant business
enterprise
market ziki
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Жуков В. Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі / Владлен Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 33-35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33251
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жуков.pdf103.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.