Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Оксана | - |
dc.contributor.author | Хаустова, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Tetiana, Khaustova | - |
dc.contributor.author | Davydova, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T10:39:35Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T10:39:35Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах / Оксана Давидова, Тетяна Хаустова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 26-29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | меню | uk_UA |
dc.subject | адаптація | uk_UA |
dc.subject | restaurant establishments | uk_UA |
dc.subject | services | uk_UA |
dc.subject | consumer | uk_UA |
dc.subject | menu | uk_UA |
dc.subject | adaptation | uk_UA |
dc.title | Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах | uk_UA |
dc.title.alternative | The main trends in the functioning of restaurants in modern conditions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf | 212.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.