Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Оксана-
dc.contributor.authorХаустова, Тетяна-
dc.contributor.authorTetiana, Khaustova-
dc.contributor.authorDavydova, Oksana-
dc.date.accessioned2022-12-23T10:39:35Z-
dc.date.available2022-12-23T10:39:35Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationДавидова О. Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах / Оксана Давидова, Тетяна Хаустова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 26-29.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпослугиuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectменюuk_UA
dc.subjectадаптаціяuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentsuk_UA
dc.subjectservicesuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectmenuuk_UA
dc.subjectadaptationuk_UA
dc.titleОсновні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeThe main trends in the functioning of restaurants in modern conditionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf212.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.