Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249
Назва: Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах
Інші назви: The main trends in the functioning of restaurants in modern conditions
Автори: Давидова, Оксана
Хаустова, Тетяна
Tetiana, Khaustova
Davydova, Oksana
Ключові слова: заклади ресторанного господарства
послуги
споживач
меню
адаптація
restaurant establishments
services
consumer
menu
adaptation
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Давидова О. Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах / Оксана Давидова, Тетяна Хаустова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 26-29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf212.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.