Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249
Назва: | Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах |
Інші назви: | The main trends in the functioning of restaurants in modern conditions |
Автори: | Давидова, Оксана Хаустова, Тетяна Tetiana, Khaustova Davydova, Oksana |
Ключові слова: | заклади ресторанного господарства послуги споживач меню адаптація restaurant establishments services consumer menu adaptation |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Давидова О. Основні тенденції функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах / Оксана Давидова, Тетяна Хаустова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 26-29. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33249 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf | 212.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.