Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33248
Назва: Концептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарства
Інші назви: Conceptual ways of exiting the crisis of restaurant establishments
Автори: Давидова, Оксана
Davydova, Oksana
Ключові слова: підприємство
криза
інновації
система управління
розвиток
система
enterprise
development
system
crisis
innovation
management system
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Давидова О. Концептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарства / Оксана Давидова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 23-25.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах функціонування, в еру генерування технологій дедалі більше уваги слід приділяти інноваційній системі управління розвитком.In modern operating conditions, in the era of technology generation more and more attention should be paid to the innovative management system development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33248
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf101.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.