Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33247
Назва: | Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війни |
Інші назви: | Analysis of the restaurant business market in Ukraine during the war |
Автори: | Гуль, Яна Гузар, Уляна Hul, Yana Uliana, Huzar |
Ключові слова: | аналіз ресторанний бізнес війна перемога analysis restaurant business war victory |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гуль Я. Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війни / Яна Гуль, Уляна Гузар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 20-22. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Сучасний ресторанний бізнес переживає справжні випробову- вання та дивує своєю стійкістю та згуртованістю. Повномасштабна війна зробила ситуацію на ринку індустрії гостинності надзвичайно складною, вона трансформувалася у неспроможність рестораторів займатися стратегічним плануванням розвитку свого закладу на дов- гострокову перспективу, а лише на короткий термін.The modern restaurant business is going through real trials. and surprises with its stability and cohesion. Full-scale The war made the market situation of the hospitality industry extraordinary complex, it transformed into the failure of restaurateurs engage in strategic planning of the development of your institution for the long-term immediate perspective, but only for a short time. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33247 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed.pdf | 5.58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.