Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33240
Title: | Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів |
Other Titles: | Features of the development of gastronomic tourism from the point of view of the formation of restaurant brands |
Authors: | Боратинський, Олег Паска, Марія Boratynskyi, Oleh Paska, Mariia |
Keywords: | гастрономічний туризм ресторанні бренди впровадження gastronomic tourism restaurant brands experiences driving |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Боратинський О. Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 7-8. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33240 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed.pdf | 93.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.