Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоратинський, Олег-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorBoratynskyi, Oleh-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-12-23T09:00:28Z-
dc.date.available2022-12-23T09:00:28Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationБоратинський О. Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 7-8.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33240-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectресторанні брендиuk_UA
dc.subjectвпровадженняuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectrestaurant brandsuk_UA
dc.subjectexperiences drivinguk_UA
dc.titleОсобливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендівuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the development of gastronomic tourism from the point of view of the formation of restaurant brandsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed.pdf93.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.