Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33240
Назва: | Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів |
Інші назви: | Features of the development of gastronomic tourism from the point of view of the formation of restaurant brands |
Автори: | Боратинський, Олег Паска, Марія Boratynskyi, Oleh Paska, Mariia |
Ключові слова: | гастрономічний туризм ресторанні бренди впровадження gastronomic tourism restaurant brands experiences driving |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Боратинський О. Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 7-8. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33240 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed.pdf | 93.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.