Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33238
Назва: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. |
Інші назви: | Modern trends in the development of the hospitality industry: collection. theses add. III International science and practice conf. |
Ключові слова: | сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності Міжнар. наук.-практ. конф. modern trends in the development of the hospitality industry International science and practice conf. |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 430 с. |
Короткий огляд (реферат): | У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного госпо- дарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та мар- кетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; визначення шляхів розширення зв’язків між вищою освітою та бізнес-середовищем; удосконалення підходів до про- фесійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміні- стрування і сфери обслуговування.The abstracts of the reports highlight the results of research priorities and prospects for the development of hotel and restaurant enterprises business; innovations in food technologies and products of the restaurant economy gifts; modern trends and regional priorities of tourism development in conditions of globalization; socio-economic principles of management and mar- hospitality industry catering; actual problems of hotel and restaurant modernization economy; determination of ways of expansion of relations between higher education and business environment; improvement of approaches to pro- professional training of highly qualified specialists in management and administration organization and service areas. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33238 |
ISBN: | 978-617-7336-85-2 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022.pdf | 27.81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.