Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33238
Назва: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.
Інші назви: Modern trends in the development of the hospitality industry: collection. theses add. III International science and practice conf.
Ключові слова: сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності
Міжнар. наук.-практ. конф.
modern trends in the development of the hospitality industry
International science and practice conf.
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 430 с.
Короткий огляд (реферат): У тезах доповідей висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових технологій та продукції ресторанного госпо- дарства; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та мар- кетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; визначення шляхів розширення зв’язків між вищою освітою та бізнес-середовищем; удосконалення підходів до про- фесійної підготовки висококваліфікованих фахівців з управління та адміні- стрування і сфери обслуговування.The abstracts of the reports highlight the results of research priorities and prospects for the development of hotel and restaurant enterprises business; innovations in food technologies and products of the restaurant economy gifts; modern trends and regional priorities of tourism development in conditions of globalization; socio-economic principles of management and mar- hospitality industry catering; actual problems of hotel and restaurant modernization economy; determination of ways of expansion of relations between higher education and business environment; improvement of approaches to pro- professional training of highly qualified specialists in management and administration organization and service areas.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33238
ISBN: 978-617-7336-85-2
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022.pdf27.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.