Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198
Title: | Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту |
Other Titles: | Tasting assessment and taste-aromatic properties of coffee and their influence on product quality |
Authors: | Чемеринська, М. І. Паска, Марія Chemerynska, M. I. Paska, Mariia |
Keywords: | смако-ароматичні властивості кави якість продукту дегустаційна оцінка flavor and aroma properties of coffee product quality tasting evaluation |
Issue Date: | 8-Nov-2022 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Чемеринська М. І. Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту / Чемеринська М.І., Паска М.З. // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІ Міжнар. наук.-техн. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - 3 с. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Мета роботи – провести дегустаційну оцінку і визначити смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту.The purpose of the work is to conduct a tasting assessment and determine the taste and aroma properties of coffee and their influence on product quality. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Чемеринськап.pdf | 692.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.