Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198
Назва: Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту
Інші назви: Tasting assessment and taste-aromatic properties of coffee and their influence on product quality
Автори: Чемеринська, М. І.
Паска, Марія
Chemerynska, M. I.
Paska, Mariia
Ключові слова: смако-ароматичні властивості кави
якість продукту
дегустаційна оцінка
flavor and aroma properties of coffee
product quality
tasting evaluation
Дата публікації: 8-лис-2022
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Чемеринська М. І. Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту / Чемеринська М.І., Паска М.З. // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІ Міжнар. наук.-техн. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - 3 с.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – провести дегустаційну оцінку і визначити смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту.The purpose of the work is to conduct a tasting assessment and determine the taste and aroma properties of coffee and their influence on product quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска_Чемеринськап.pdf692.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.