Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198
Назва: | Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту |
Інші назви: | Tasting assessment and taste-aromatic properties of coffee and their influence on product quality |
Автори: | Чемеринська, М. І. Паска, Марія Chemerynska, M. I. Paska, Mariia |
Ключові слова: | смако-ароматичні властивості кави якість продукту дегустаційна оцінка flavor and aroma properties of coffee product quality tasting evaluation |
Дата публікації: | 8-лис-2022 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Чемеринська М. І. Дегустаційна оцінка і смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту / Чемеринська М.І., Паска М.З. // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІ Міжнар. наук.-техн. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - 3 с. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – провести дегустаційну оцінку і визначити смако-ароматичні властивості кави та їх вплив на якість продукту.The purpose of the work is to conduct a tasting assessment and determine the taste and aroma properties of coffee and their influence on product quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33198 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска_Чемеринськап.pdf | 692.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.