Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.date.accessioned2022-11-21T12:18:46Z-
dc.date.available2022-11-21T12:18:46Z-
dc.date.issued2022-09-21-
dc.identifier.citationПаска М. Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 137-133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33197-
dc.description.abstractМета – проаналізувати інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства.The goal is to analyze innovative service technologies in modern restaurant establishments.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.titleІнноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeInnovative service technologies in modern restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Радзімовська_економіка.pdf245.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.