Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33197
Назва: | Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Innovative service technologies in modern restaurants |
Автори: | Паска, Марія Радзімовська, Ольга Paska, Mariia Radzimovska, Olha |
Ключові слова: | ресторанне господарство інноваційні технології обслуговування restaurant business innovative technologies service |
Дата публікації: | 21-вер-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Паска М. Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 137-133. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Мета – проаналізувати інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства.The goal is to analyze innovative service technologies in modern restaurant establishments. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33197 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска_Радзімовська_економіка.pdf | 245.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.