Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33197
Назва: Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства
Інші назви: Innovative service technologies in modern restaurants
Автори: Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Paska, Mariia
Radzimovska, Olha
Ключові слова: ресторанне господарство
інноваційні технології
обслуговування
restaurant business
innovative technologies
service
Дата публікації: 21-вер-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 137-133.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Мета – проаналізувати інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства.The goal is to analyze innovative service technologies in modern restaurant establishments.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33197
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска_Радзімовська_економіка.pdf245.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.