Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196
Title: | Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Evaluation of the effectiveness of product quality management in restaurants |
Authors: | Паска, Марія Гілецький, Іван Paska, Mariia Hiletskyi, Ivan |
Keywords: | ресторанне господарство ефективність управління якість продукції restaurant business management efficiency product quality |
Issue Date: | 21-Sep-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Паска М. Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Іван Гілецький // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 135-136. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Ефективне управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства виокремлює та усуває усі небезпечні чинники, які можуть мати потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігає їх виникненню та мінімізації.Effective management of product quality in restaurants farms isolates and eliminates all dangerous factors that can have a potential threat to the life and health of consumers, and prevents them occurrence and minimization. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Гілецький.pdf | 242.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.