Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Гілецький, Іван | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Hiletskyi, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T12:07:03Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T12:07:03Z | - |
dc.date.issued | 2022-09-21 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Іван Гілецький // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 135-136. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196 | - |
dc.description.abstract | Ефективне управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства виокремлює та усуває усі небезпечні чинники, які можуть мати потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігає їх виникненню та мінімізації.Effective management of product quality in restaurants farms isolates and eliminates all dangerous factors that can have a potential threat to the life and health of consumers, and prevents them occurrence and minimization. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | ефективність управління | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | management efficiency | uk_UA |
dc.subject | product quality | uk_UA |
dc.title | Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of the effectiveness of product quality management in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Гілецький.pdf | 242.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.