Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196
Назва: Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Evaluation of the effectiveness of product quality management in restaurants
Автори: Паска, Марія
Гілецький, Іван
Paska, Mariia
Hiletskyi, Ivan
Ключові слова: ресторанне господарство
ефективність управління
якість продукції
restaurant business
management efficiency
product quality
Дата публікації: 21-вер-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Іван Гілецький // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 135-136.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Ефективне управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства виокремлює та усуває усі небезпечні чинники, які можуть мати потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігає їх виникненню та мінімізації.Effective management of product quality in restaurants farms isolates and eliminates all dangerous factors that can have a potential threat to the life and health of consumers, and prevents them occurrence and minimization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска_Гілецький.pdf242.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.