Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196
Назва: | Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Evaluation of the effectiveness of product quality management in restaurants |
Автори: | Паска, Марія Гілецький, Іван Paska, Mariia Hiletskyi, Ivan |
Ключові слова: | ресторанне господарство ефективність управління якість продукції restaurant business management efficiency product quality |
Дата публікації: | 21-вер-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Паска М. Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Іван Гілецький // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (21 вересня 2022 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 135-136. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Ефективне управління якістю продукції у закладах ресторанного господарства виокремлює та усуває усі небезпечні чинники, які можуть мати потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігає їх виникненню та мінімізації.Effective management of product quality in restaurants farms isolates and eliminates all dangerous factors that can have a potential threat to the life and health of consumers, and prevents them occurrence and minimization. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33196 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска_Гілецький.pdf | 242.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.