Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33193
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.date.accessioned2022-11-21T11:17:37Z-
dc.date.available2022-11-21T11:17:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПаска М. З. Ресторанний туризм як елемент туристичного брендингу Львівщини / Паска М. З., Равдзімовська О. В. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 85-86.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33193-
dc.description.abstractДослідження тенденцій розвитку та сучасного стану ринку послуг гастрономічного туризму є передумовою визначення перспектив розвиткугастрономічного туризму України та створення конкурентоспроможноготуристичного продукту на міжнародному ринку послуг туризму. Study of development trends and the current state of the services market gastronomic tourism is a prerequisite for determining the prospects for the development of gastronomy tourism of Ukraine and the creation of a competitive tourist product on the international market of tourism services.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний туризмuk_UA
dc.subjectтуристичні послугиuk_UA
dc.subjectресторанні господарства Львівщиниuk_UA
dc.subjectrestaurant tourismuk_UA
dc.subjecttourist servicesuk_UA
dc.subjectrestaurant farms of Lviv regionuk_UA
dc.titleРесторанний туризм як елемент туристичного брендингу Львівщиниuk_UA
dc.title.alternativeRestaurant tourism as an element of tourism branding of Lviv Oblastuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Радзімовська___.pdf728.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.