Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33193
Назва: | Ресторанний туризм як елемент туристичного брендингу Львівщини |
Інші назви: | Restaurant tourism as an element of tourism branding of Lviv Oblast |
Автори: | Паска, Марія Радзімовська, Ольга Paska, Mariia Radzimovska, Olha |
Ключові слова: | ресторанний туризм туристичні послуги ресторанні господарства Львівщини restaurant tourism tourist services restaurant farms of Lviv region |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Ресторанний туризм як елемент туристичного брендингу Львівщини / Паска М. З., Равдзімовська О. В. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 85-86. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження тенденцій розвитку та сучасного стану ринку послуг гастрономічного туризму є передумовою визначення перспектив розвиткугастрономічного туризму України та створення конкурентоспроможноготуристичного продукту на міжнародному ринку послуг туризму. Study of development trends and the current state of the services market gastronomic tourism is a prerequisite for determining the prospects for the development of gastronomy tourism of Ukraine and the creation of a competitive tourist product on the international market of tourism services. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33193 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска_Радзімовська___.pdf | 728.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.