Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33192
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.date.accessioned2022-11-21T10:20:56Z-
dc.date.available2022-11-21T10:20:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІжевська О. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, n. 5. - С. 148-157. DOI: 10.24263/2225-2924-2022-28-5-17uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33192-
dc.description.abstractМета дослідження: аналіз технології збитих десертів і розробка мусу на основі рубінового шоколаду. The purpose of the research: analysis of the technology of whipped desserts and development of mousse based on ruby ​​chocolate.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectзбитий десертuk_UA
dc.subjectрубіновий шоколадuk_UA
dc.subjectмусuk_UA
dc.subjectагар-агарuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectwhipped dessertuk_UA
dc.subjectruby ​​chocolateuk_UA
dc.subjectmousseuk_UA
dc.subjectagar-agaruk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleІнновації в технології виготовлення збитих десертівuk_UA
dc.title.alternativeInnovations in the manufacturing whipped dessertsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іжевська_Маслійчук.pdf752.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.