Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33192
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. B. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T10:20:56Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T10:20:56Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Іжевська О. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, n. 5. - С. 148-157. DOI: 10.24263/2225-2924-2022-28-5-17 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33192 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження: аналіз технології збитих десертів і розробка мусу на основі рубінового шоколаду. The purpose of the research: analysis of the technology of whipped desserts and development of mousse based on ruby chocolate. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | збитий десерт | uk_UA |
dc.subject | рубіновий шоколад | uk_UA |
dc.subject | мус | uk_UA |
dc.subject | агар-агар | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | whipped dessert | uk_UA |
dc.subject | ruby chocolate | uk_UA |
dc.subject | mousse | uk_UA |
dc.subject | agar-agar | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.title | Інновації в технології виготовлення збитих десертів | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovations in the manufacturing whipped desserts | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іжевська_Маслійчук.pdf | 752.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.